top of page

De muzikale broers Harry en Peter Kanters vormen samen De KaKa's.

Zij begeleiden zichzelf op gitaar, piano of trombone terwijl ze Nederlandstalige jazz zingen. Het repertoire van De KaKa's is een gebalanceerde mix van beroemde liedjes van de Ramblers, Skymasters, Millers, afgewisseld met eigen humoristische teksten op bekende jazz melodieën. Vaak gaat het publiek spontaan meezingen!

KaKa Promo.jpg
KaKa's.jpg

Harry en Peter Kanters zijn beide multi-instrumentalisten. Peter speelt zowel gitaar als banjo en Harry speelt piano en trombone. Deze veelzijdigheid geeft hen een grote flexibiliteit in het soort optredens. Je kan De KaKa's dus op podia met piano vinden, maar als Harry de trombone pakt zijn ze mobiel en spelen ze akoestisch.

Audio

          Sunny Side of the Street         

           Mijnheer Dinges                     

           KaKa Boogie                         

          K-K-K-Keetje                           

           Gebraden Kalkoen Salade     

          Lou de Ladenlichter                

Peter Kanters banjo1.jpg

Peter Kanters heeft al een hele carrière gemaakt in de jazz-scene. Na bijna twintig jaar bij de beroemde Bredase JoJo Swingband gespeeld te hebben, trad hij veel op in trio en kwartet bezettingen. Hierin speelde hij gitaar maar zong ook veel standards uit het American Songbook.

Sinds 2020 is Peter toegetreden tot de wereldvermaarde Dutch Swing College Band! Daarmee treedt hij op over de hele wereld.

Peter Kanters git.jpg
Harry Kanters trb.jpg

Harry Kanters begon zijn internationale carrière bij de SwingCats. Met deze band begeleidde hij veel beroemde jazzmusici. Hij werd hierdoor een veelgevraagd pianist bij zg. 'All Star Jazzbands' en trad op van Breda tot New Orleans tot Tasmanie.

De laatste decennia organiseert Harry geregeld tournees door Europa met jazzbands die hij samenstelt met 

gerenommeerde musici.

Harry Kanters.jpg

De KaKa's zijn te boeken als podium duo om uw evenement op te luisteren. Maar u kunt de KaKa's ook vragen om de opening van uw winkel muzikaal aan te kleden of wat vrolijkheid te brengen in uw winkelcentrum waar De KaKa's mobiel op de gewenste plekken hun liedjes komen zingen.

Voor boekingen:

Harry Kanters          06-5115.7840           4kanters@ziggo.nl

Peter Kanters git vcl2.jpg
Harry vcl.jpg
KaKa.jpg
bottom of page