Contactgegevens

Harry Kanters

4kanters@ziggo.nl

+31-6-5115.7840

Pianomuziek voor de achtergond

Piano muziek voor receptie, borrel, diner of feest

Zoekt u live achtergrondmuziek? Muziek die niet opdringerig is qua volume maar wel met stijl en goed verzorgd uw evenement opluistert?

 

Harry Kanters is een zeer ervaren professionele pianist. Hij speelt goed in het gehoor liggend  American Songbook repertoire dat u herkent van Frank Sinatra, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Michael Bublé en bossanova’s van Astrud Gilberto.

 

Een live-pianist geeft cachet aan uw evenement. Harry Kanters kan worden ingezet bij recepties, diners, jubilea, maar ook bij een zakelijke borrel of bedrijfsfeest. Het repertoire wordt erop afgestemd.

Op de achtergrond spelen is niet voor iedere pianist weggelegd. Voorkomen moet worden dat men elkaar in gesprekken niet meer verstaat. Daarnaast moet de pianist eventuele stiltes op een prettige manier invullen.

 

Pianist Harry Kanters is in principe 7 dagen per week te boeken. Hij neemt een CP4 stage piano mee, tenzij er natuurlijk ter plaatse een akoestische piano of vleugel beschikbaar is. Ook kan hij een bescheiden geluidsinstallatie met een microfoon mee nemen zodat een eventueel aanwezige spreker een verstaanbaar woordje kan doen.

 

Harry Kanters kan de muziek verzorgen als solo pianist, maar kan op verzoek ook met een bassist, zangeres, saxofonist komen, of in trio en kwartet bezetting, mocht het evenement vragen om muziek die prominenter op de voorgrond treedt en het publiek goed kan vermaken.

Audio-voorbeelden van achtergrond pianomuziek

Romantisch - Smile - Harry Kanters
00:00 / 00:00
American Songbook - Lady is a Tramp - Harry Kanters
00:00 / 00:00

Audio-voorbeelden in duo, trio of

kwartet met zang of saxofoon

I May Be Wrong - Saxofoon kwartet
00:00 / 00:00
That Old Feeling - Trio/kwartet met zang
00:00 / 00:00
Bless You For the Good that's in You - How About Rita?
00:00 / 00:00
Romatisch - Charmaine - Harry Kanters
00:00 / 00:00
Bossa Nova - Harry Kanters
00:00 / 00:00
American Songbook - World on a String - Harry Kanters
00:00 / 00:00
Ballade pour Adeline - Harry Kanters
00:00 / 00:00

Video-voorbeelden in duo met zangeres

Pianist Harry Kanters en zangeres Angela van Rijthoven