top of page
Shoes & Keys logo.jpg

Oude musicaltijden herleven met deze geweldige act rondom de Tapdance. Misschien dacht u dat de tijden van Fred Astaire en Mr. Bojangles nooit meer terug zouden komen, maar deze dans wordt nog steeds enthousiast beoefend over heel de wereld.

Tapdanser Marije Nie danst al meer dan meer dan 20 jaar met diverse jazz bands, theater- en dansgezelschappen en symfonie orkesten in binnen- en buitenland. Zij is artist-in-residence bij het internationaal bekende theatergezelschap Odin Teatret in Denemarken. Ook heeft zij twee internationaal bekroonde dansfilms gemaakt met film- en documentaire makers. Marije Nie is een dansende muzikant, een percussionist met haar voeten.

Daarnaast brengt Marije ook haar accordeon mee en speelt mooie Franse musettes. Ze weet daarmee het publiek in vervoering te brengen.
Als allround artieste neemt ze het publiek mee met ritmisch handklap op nummers als ‘Zorba de Griek’.

Harry Kanters speelt als Jazz pianist op vele podia in de Benelux maar ook ver daarbuiten, zelfs tot in Amerika, Japan en Tasmanië. Hij doet dit vaak met bands die zijn samengesteld uit internationale musici maar Harry heeft ook vele solostukken op zijn repertoire. Dit is een gevarieerde selectie van Jazz, zowel spectaculaire virtuoze nummers als mooie romantische melodieën waarbij ook rumba’s en walsen de revue passeren.

En Marije kan op al deze nummers enthousiast tappen, maar neemt ook vaak plaats achter haar snaartrommel zodat de aandacht van het publiek vast gehouden wordt. En om het compleet te maken zullen ze samen ook hier en daar een (meezing-)liedje ten gehore brengen. 


Dit vrolijke optreden van 'Shoes & Keys' staat borg voor een kwalitatief en onderhoudend samenzijn. Optredens voor zorginstellingen kunnen eenvoudig worden geboekt met een mailtje naar 4kanters@ziggo.nl  of telefonisch   06-5115.7840

Shoes & Keys.jpg
Piano en tap.jpg

Video

Foto

Marije noten.jpg
Marije accordeon.jpg
200408 Shoes & Keys Boxmeer (8).JPG
Marije drums.jpg
Harry.jpg
Harry zang.jpg

Courtesy of Cees Cornelissen

200408 Shoes & Keys Boxmeer (1) - kopie.
Marije en Harry.jpg
bottom of page