Oude musicaltijden herleven met deze geweldige act rondom de Tapdance. Dacht u wellicht dat de tijden van Fred Astaire en Mr. Bojangles nooit meer terug zouden komen, deze dans wordt nog steeds enthousiast beoefend over heel de wereld.

 
Marije Nie is een dansende muzikant, een percussionist met haar voeten. In haar werk smelt ritmische precisie en opzwepende energie samen tot een muzikaal geheel, waarbij klank en beweging op een aanstekelijke manier samenvallen. Tapdans en jazz piano is een klassieke combinatie waar het plezier vanaf spat en die de gouden tijden van de oude jazz weer helemaal tot leven brengt. Marije Nie danst al meer dan meer dan 20 jaar met diverse Jazzbands, theater- en dansgezelschappen en symfonie orkesten in binnen- en buitenland. Zij is artist-in-residence bij het internationaal bekende theatergezelschap Odin Teatret in Denemarken. Ook heeft zij twee internationaal bekroonde dansfilms gemaakt met film- en documentaire makers.


Dit vrolijke optreden van 'Shoes & Keys' staat borg voor een kwalitatief en onderhoudend samenzijn. Optredens voor zorginstellingen kunnen eenvoudig worden geboekt met een mailtje naar 4kanters@ziggo.nl  of telefonisch   06-5115.7840

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now